15 juni 2012

Leksaker.

Vi har köpt till Tindra så underbart roliga leksaker, först har hon fått denna dino en härlig dinosaurie med sex stycken tillhörande bollar i starka färger. När barnet slår på rullkulan eller lägger en av bollarna i dinosauriens svans eller rygg så sätter musiken igång, 
Sen har hon fått denna roliga klocka som är full av överraskningar! Sånger, ljus och flera andra roliga aktiviteter. Barnet kan trycka på sol- och mån-knappen för att lära sig om tid eller trycka på den upplysta näsan för att höra sånger som innehåller siffror och räkning. 

 Vi köpte även en liten ljudbok.
Den vänliga figuren håller boken när barnet bläddrar genom sidorna och får höra sagomusik, eller trycker på en av de tre inlärningsknapparna för att lära sig bokstäver, siffror, och kanske sina första ord.
Blinkande ljus visar vilken sida barnet ska titta på. 


  

Vi tyckte alla dessa leksaker var jätte fina, bra ljud då man verkligen hör vad som sägs, bra med ljus som lyser upp o blinkar som gör barnen extra nyfikna =D 
Vi köpte även en lära-gå- stol till hon den var också väldigt fin, finns 2 variationer man kan göra med den du kan hur enkelt som helst göra om den till en Vagga, eller ha den som en gå stol, självklart finns det roliga ljud o musik som följer med den, o även lite leksaker barnet kan peta på !


Den finns på jollyroom och kostar 695 finns i 3 olika färger svart/grå, Rosa, ljus blå (Typ turkos)
Vi köpte den mest neutrala av dom alla vill säga den svart/gråa, kan både pojk o flicka ha, man vet ju aldrig snart kanske det blir en pojk för oss= D




Inovi iWalk Lära gå-stol svart / Grå.
är en gåstol som enkelt kan monteras om till en gunga. Höj- och sänkbar. Den har fyra hjul, varav två är swivelhjul. Rolig aktivitetspanel med ljud och ljus som stimulerar barnets utveckling och inlärning. Leksakerna på panelen kan variera i färg och form.


 


11 juni 2012

Fronda - Underbar (Officiell Video)

Helt Underbaar !


Jag är grymt bra på att göra armhävningar! =)





Jag hoppas ni inte satt upp spjällskyddet som ett hinder som ska hindra mig från att se ut, för då är jag ledsen att behöva göra er besvikna. I See U. =)


6 juni 2012

Bilberoende eller vad?

För ett tag sedan blev vi stoppade av polisen då vi var ute o körde, dom hade sin trafikkontroll, riktigt otur för oss =D
Bilen våran var iaf avställd så vi fick en böterslapp på 1200 kr, + att vi egentligen skulle få en till på 1500 men som tur var slapp vi den.
Har inte råd med någon mer onödig betalning just nu, jag blev ändå besviken över denna miss på besiktningen, nu väntar vi på en ny besiktnings dag o vi kommer vara utan bil tills dess, drygt en månad!


Måste försöka se om vi kan låna bil av någon, vill köpa till Tindra både en gåstol + en ny bilbarnsstol så vi får se hur det blir med det denna månad.
Sedan måste hon snart ha lite mer kläder då hon växer så pass mkt.
Vf ska allt vara så dyrt?

1 juni 2012

Dra ner på utgifter !

Vi har försökt dra ner lite på utgifterna den här månaden, o där har vi egentligen konstaterat att maten är den största boven, vi spenderar alldeles för mkt pengar varje månad på mat, men nu får det vara slut på det.
Vi har handlat nu för drygt 1600 där bara maten är inräknad o det ska räcka denna månad ut.
Självklart finns det väl alltid något utöver det man måste köpa som tex schampo,duschcreme,tvål,rengöring m.m.
Men jag hoppas att vi kan ligga lite under 2000 då det gäller mat iaf.
Har nu dom senaste dagarna gjort portioner o fryst ner, har bland annat gjort kalops och korvstroganoff som jag ungefär fick ut 40 portioner utav sammanlagt, har därefter 2 maträtter kvar att göra för att sen frysa ner.
Känns samtidigt också skönt att slippa stå o laga mat varje dag, bara ta fram en portion o värma upp sen har vi vår middag serverad. =D


Ska försöka köpa en gåstol till lillan också nästa vecka, dom hade slut i lager den som vi ville ha, så vi får vänta ett litet tag till, sen måste vi även spendera lite pengar på en ny bilbarnsstol.


Själv denna månad har jag köpt Forticil som jag tänkt använda i 3 veckor på ögonbrynen, hoppas att jag får en bätte utväxt utav dom o att de inte blir glesa som dom är lite av idag.
Jag var jävligt dum då jag var yngre, drog bort mina ögonbryn med häjlp av en pincet, sedan målade jag i dom med penna, drog typ bara ett sträck.
Idag ångra jag det, tycker det är så fruktansvärt fult med målade ögonbryn.
Naturligt is the shit!